Reteta Gazpacho

Reteta Gazpacho

Secretele unui gazpacho perfect sunt rosiile foarte coapte (noi am folosit rosii proaspat culese din gradina) si un ulei de masline de buna calitate!

Rosii proaspete

Ingrediente  Gazpacho

  • 1 kg rosii coapte
  • 2 castraveti proaspeti
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe mari
  • 3 felii de paine cu coaja groasa
  • o lingura otet balsamic
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • busuioc proaspat

 

Mod de preparare Gazpacho

Se taie in bucati legumele si se pun intr-un vas impreuna cu painea, otetul balsamic si ulei de masline.

Lasam vasul cu legumele la frigider pentru 2-3 ore. (Se poate lasa si peste noapte).

Dupa ce le scoatem de la frigider, pasam cu blender-ul amestecul de legume.

Asezonam cu sare, piper si ulei de masline compozitia, iar in cazul in care este prea groasa putem adauga sucul de la 1-2 rosii.

* Se serveste cu busuioc

Gazpacho

Please install and activate Basic MailChimp plugin from Appearance → Install Plugins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*